Belépés - Regisztráció
 

Ajánlat elküldése

Dokumentum összeállítása

Az ajánlatkérés oldal felépítése eltér a többi oldalétól, emiatt a dokumentum elkészítése is eltérő logikát követ. Míg rendelésnél és beérkezésnél a dokumentumot úgy lehet megnyitni, hogy a felső táblázatra kattintunk duplán, vagy ott nyomjuk meg a "Dokumentum megtekintése" gombot, addig ajánlatkérésnél ugyanezt az alsó táblázat használatával érhetjük el. Ennek oka az, hogy a különböző beszállítóknak külön ügyszámmal készülnek a dokumentumok, és az alsó táblázatban tudjuk kiválasztani a kívánt beszállítót.

Ha összeállítottuk a tételeket, akkor már legalább egy beszállító látszik az alsó táblázatban, melyre duplán rákattintva, vagy a "Dokumentum megtekintése" gombbal megnyílik a dokumentum-szerkesztő ablak.

A dokumentum szerkesztése és elküldése rendeléshez hasonló módon történik, a részletes leírást lásd a "Rendelés" leírásánál.

Ajánlatkérés elküldése több beszállítónak

A program segítségével, néhány gombnyomással elküldhetjük az összeállított ajánlatot tetszőleges számú beszállítónak. Ehhez a felső táblázatot kell aktívvá tennünk, ahová a tételeket összegyűjtöttük, majd megnyomnunk a "Dokumentum megtekintése" gombot, vagy duplán kattintanunk a táblázatra.

  • Beszállító kiválasztása. A megjelenő ablakban válasszuk ki azt a beszállítót, akinek el szeretnénk küldeni az ajánlatkérést. A táblázat felső sarkában lévő gomb segítségével változtatni tudunk a megjelenített partner-csoportokon.
  • Dokumentum szerkesztése. A beszállító megadása után a program átmásolja az egész dokumentumot egy új ügyszámra a kiválasztott partner nevére, majd rögtön megjeleníti. A dokumentumot az előzőkben leírt módon szerkeszthetjük, majd elküldhetjük a kiválasztott partnernek.

A műveletet annyiszor ismételjük meg, ahány beszállítónak el szeretnénk küldeni az ajánlatkérést.

  Kapcsolat - írjon nekünk!  |   Adatkezelés   |   Copyright: Z-Soft Kft.