Belépés - Regisztráció
 

Projektek támogatása

A vevőszolgálati munkában végigfut egy kettősség. A folyamatos jellegű értékesítés általában kevesebb adminisztrációval, kötöttebb árakkal és rövidebb átfutási idővel törétnik, míg egy nagyobb beruházásnál gyakori a többlépcsős áralku, ahol az ajánlat több módosításon is keresztül megy, mire a vevő véglegesen elfogadja. A program megkísérli ezt a két különböző típusú munkát harmonikus egységbe foglalni és hatékony eszközökkel támogatni.

Mig a korábban bemutatott, árkategóriás rendszer a gyors, folyamatos jellegű értékesítést támogatja, a következőkben bemutatott lehetőségek a projektek kezelését segítik.

Beszerzési árak. Ha nem jó a vevőnek a program által felajánlott ár, és meg szeretnénk tudni, hogy meddig mehetünk lefelé az árakkal, megtekinthetjük a különböző szállítók beszerzési árait és szállítási készségüket.

Beszállítói ajánlat. Ha az ajánlat egy későbbi teljesítésre szól, vagy bizonytalanok vagyunk a beszerzési feltételekben, az ajánlati tételeket átküldhetjük a beszerzési osztálynak feldolgozásra. Ők felveszik a kapcsolatot az egyes beszállítókkal és megválaszolják azokat a kérdéseket, melyekre szükségünk van.

Ajánlat másolása. A többlépcsős ajánlatoknál eldönthetjük, hogy felülírjuk a korábban adott ajánlatot, vagy egy új számon dolgozunk tovább. Utóbbi esetben az ajánlati tételeket egyszerűen átmásoljuk az új számra. Hasonlóan járhatunk el, ha egy másik vevő is hasonló tételekre kér ajánlatot.

Ajánlat újraárazása. Egy soktételes ajánlatnál bizony nem könnyű - ha egy kicsit módosítani szeretnénk az árakon - megmondani, hogy melyik tételen, mennyit változtassunk úgy, hogy a végösszeg egy bizonyos érték legyen. Hasonló probléma lehet az is, hogyan vegyük figyelembe már ajánlatadás során a várhatóan felmerülő költségeket? Ezekhez nyújt segítséget az ajánlat újraárazását és a költségek kalkulációját segítő eszköz.

Munkaszám. A különböző ajánlatok és rendelések összerendelését és áttekintését segíti a munkaszámos rendszer.

Projekt szervező. Segítségével nyomon követhetjük a munkák állapotát és rögzíthetjük a munka során történt eseményeket.

  Kapcsolat - írjon nekünk!  |   Adatkezelés   |   Copyright: Z-Soft Kft.