Belépés - Regisztráció
 

A termékkínálat

A kínált termékeket célszerű csoportokba rendezni hogy áttekinthetők és egyszerűen kezelhetők legyenek. A főcsoport megadja, hogy milyen rendezési elv szerint kategorizáljuk a termékeinket (pl. gyártók vagy funkciók szerint). Az azonos jellegű termékeket a könnyebb kereshetőség érdekében pedig célszerű egy csoportokba gyűjteni. - A termékstruktúra kialakításáról a Katalógus modul leírásában található bővebb információ.

Termék kiválasztása

  1. A bal oldali táblázat jobb felső sarkában (címsorban) van egy kis gomb, amivel ki lehet választani a termék főcsoportot. Erre akkor van szükség, ha a termékeket többféleképpen katalogizáltuk.
  2. Kiválasztjuk a megfelelő árucsoportot. A nyilak billentyűk és az egérgörgőn kívül használhatjuk a gyorskeresési funkciót is. A keresett név kezdőbetűinek beütésével a rögtön a kívánt sorra ugorhatunk.
  3. Az árukínálat táblázatában kiválasztjuk a kívánt terméket (itt is használhatjuk a kezdőbetűket).

Ha nem tudjuk, hogy hol található a keresett termék, lehetőségünk van megnevezés vagy beszállítói kód alapján történő egyedi keresésre.

Termékinformációk

A termékcsoportról részletes információkat kaphatunk az adatlap megnyitásával (F8 billentyű). A kiválasztott termék ár- és készletezési adatait az információs panelen találhatjuk meg (képernyő jobb oldala). A beszerzési árakat egy külön ablakban jeleníthetjük meg (F9 billentyűvel hívható elő), míg a termék egyéb tulajdonságait a Termék adatlap mutatja meg (F8 billentyű).

  Kapcsolat - írjon nekünk!  |   Adatkezelés   |   Copyright: Z-Soft Kft.