Belépés - Regisztráció
 

Bevezetés

prizmaA Prizma egy organikus szemléletű, SQL alapú integrált ügyviteli rendszer, mely elsősorban a kereskedelmi tevékenységek támogatására készült, - nagy hangsúlyt fektetve a folyamtok pontos, követhető nyilvántartására.

Az információ-technológia rohamos fejlődése nemcsak a hétköznapjainkat alakítja át, hanem a vállalkozások működését is, - a számítógépekbe építhető intelligencia egyre jobban átveszi az embertől az adminisztrációs és szervezési munka terheit. Igyekszünk mi is a lehető legtöbb szakértői tudást is beépíteni a rendszerbe, bár tudjuk, hogy a program nem helyettesítheti a felhasználó hozzáértését az adott szakterülethez.

A Prizma rendszer nem pusztán egy program. Bár bemutató céllal feltelepíthető egyetlen gépre is, képességeit igazából csak hálózatban, több felhasználóval lehet kihasználni. Az alábbi ábrán megpróbáljuk szemléltetni a Prizma rendszer által támogatott technológiai lehetőségeket (egy telephelyre):

halozat

  • Helyi hálózat. Az elsődleges adatforgalom a itt zajlik a Prizma szerver és a munkaállomások között. A Prizma rendszer moduljai (exe fájlok) a felhasználók gépére vannak feltelepítve, melyek futás közben kapcsolatot hoznak létre a szerverrel. A felhasználói programban megjelenő adatok a szerver adatbázisból SQL lekérdezésekkel a helyi hálózaton keresztül jutnak át, és ugyanígy, minden adatmódosítás azonnal a szerverre kerül.
  • Külsős kollégák. Virtuális magánhálózat (VPN) kiépítésével biztonságos adatkapcsolatot lehet létrehozni a távoli számítógép és a helyi hálózat között, mely segítségével a külsős kollégák ugyanúgy tudnak dolgozni, mint a helyi hálózatban lévők.
  • Vevők. A Prizma online segítségével a vevők az Interneten keresztül ügyintézői közreműködés nélkül tudnak vásárolni. A webáruházban leadott rendelések azonnal feldolgozásra kerülnek, a weboldalon a tételek pillanatnyi állapotát is nyomon követhetik.
  • Telephelyek. Ha a vállalkozásnak több telephelye van, és nem csupán egyedi géppel szeretne távoli kapcsolatot létrehozni, lehetőség van a távoli hálózatok és szerverek összekapcsolására. Ilyenkor a telephelyeken lévő szerverek VPN kapcsolaton keresztül szinkronizálják az adatokat a központi telephelyen lévő szerverrel. A feladatok jelentős része még akkor is elvégezhető, ha a telephelyek közötti összeköttetés megszakad.
  • Prizma Támogatási Központ. A Prizma rendszer folyamatosan fejlődik. A legfrissebb programverziókat az Interneten keresztül lehet letölteni, akár automatikusan, kézi beavatkozás nélkül. Ugyancsak itt érhető el a Prizma támogatási rendszere, melyben online módon lehet kérdéseket feltenni, hibát vagy fejlesztési igényt bejelenteni.
  Kapcsolat - írjon nekünk!  |   Adatkezelés   |   Copyright: Z-Soft Kft.