Belépés - Regisztráció
 

FejlesztésekFejlesztések

Itt láthatók azok a fejlesztések, melyek nem kapcsolódnak szorosan egy bejelentéshez, vagy több hasonló bejelentés összevonásából születtek. A bonyolultabb munkák és nagyobb lélegzetvételű projektek kerülnek ide tájékoztatási céllal.

 

[5595] Szerviz Kész: 2020.09.30 

Visszavett termék jóváírása mostantól csak az eredeti számlára történő hivatkozással lehetséges (NAV). Emiatt a munkafelvételkor meg kell adni a vásárlás számlaszámát. Ezt a program automatikusan beírja, ha a saját eladású garanciális termékek közül nyitjuk meg a munkalapot.

[5594] Üzenetkezelő Kész: 2020.09.30 

Beérkezett levél megosztása vagy továbbítása előtt figyelmeztet a program, ha a küldő nem lett beazonosítva, azaz az email címe nem szerepel az adatbázisban. A beazonosítás hiánya megnehezíti a levél későbbi iktatását.

[5593] Beszerzés Kész: 2020.09.30 

A termékstatisztika kibővült a "Meghibásodási arány" adattal. Ez a szervizbe került- és összes eladott termék arányát mutatja százalékos formában. Az adat csak a garanciális termékeknél jelenik meg.

[5592] Szerviz Kész: 2020.09.30 

A szervizkimutatások kibővültek és önálló főmenü alá kerültek. A "Gyártók és hibák" menü alá kerültek a meghibásodások és a kiküldések kimutatása. Az "Elvégzett javítások" menüben a javítások partnerek és készülékek szerinti bontásban találhatók meg. A "Garanciális készülékek" menüben a saját eladású készülékeket lehet kilistázni partnerek és készüléktípusok szerint.

[5591] Webáruház Kész: 2020.09.30 

A megújult webáruházban a visszajelzések alapján több változtatás is történt:

  • A címoldali képváltó nem áll meg egy kör után, hanem folyamatosan változik. A kép pozícióját kis karikák jelzik.

  • A bal oldali menüben a keresőablak állandóan látszik, a csoportra kattintáskor sem tűnik el.
  • A termék főmenüre kattintva, - ha egy csoporton belül vagyunk éppen -, megjelennek a termék főcsoportok.
  • Az oldalak szerkesztőablakában a funkciógombok ki lettek bővítve.

[5525] Vevőszolgálat Kész: 2020.08.03 

Számlánál és szállítólevélnél is működik a felesleges tizedesjegyeket elrejtő funkció. Ahol egyetlen tétel egységára sem tartalmaz tizedes értékeket, ott csak az egész számok jelennek meg.

      
  Kapcsolat - írjon nekünk!  |   Adatkezelés   |   Copyright: Z-Soft Kft.