Belépés - Regisztráció
 

FejlesztésekFejlesztések

Itt láthatók azok a fejlesztések, melyek nem kapcsolódnak szorosan egy bejelentéshez, vagy több hasonló bejelentés összevonásából születtek. A bonyolultabb munkák és nagyobb lélegzetvételű projektek kerülnek ide tájékoztatási céllal.

 

[5525] Vevőszolgálat Kész: 2020.08.03 

Számlánál és szállítólevélnél is működik a felesleges tizedesjegyeket elrejtő funkció. Ahol egyetlen tétel egységára sem tartalmaz tizedes értékeket, ott csak az egész számok jelennek meg.

[5518] Vevőszolgálat Kész: 2020.07.29 

Ellenőrzött hibás adószámmal már nem lehet számlát készíteni. Ha az adószámellenőrzés nem működik (pl. nincs internet), figyelmeztetés után továbbra is készíthető számla.

[5481] Általános Kész: 2020.06.14 

Június 15-én a program sikeresen átállt az új követelményeknek megfelelő NAV adatszolgáltatásra.

[5480] Vevőszolgálat Kész: 2020.06.14 

15 napról 8 napra csökkent a számlázás figyelmeztetési határideje. Havi gyűjtőszámlánál az idő a hónap végétől számítódik.

[5479] Vevőszolgálat Kész: 2020.06.14 

Gyűjtőszámlázás kapcsán fontos változások történtek. Több szállítólevelet egy számlára összevonni mostantól kétféle módon lehet:
 1. Előzetes megállapodás alapján a hónap végén több ügylet szállítólevele egyetlen számlára kerül (Áfa tv. szerinti gyűjtőszámla). Ehhez a partner adatlapján be kell jelölni, hogy gyűjtőszámlát kér (eddig csak így lehetett összevonni a szállítóleveleket). Az ilyen gyűjtőszámla megjelenési formája megváltozott:
  • A szállítólevelek számai nem a megjegyzés rovatban, hanem a sorok között jelennek meg.
  • Ugyanígy a sorok között jelennek meg a teljesítési idők, és devizás számlánál az árfolyamok is.
  • A NAV adatszolgáltatás kiterjed az egyes szállítólevelek teljesítési idejére és árfolyamára (gyűjtőszámlaként).
 2. Az egy ügyhöz (pl.egy rendeléshez) tartozó szállítóleveleket mostantól úgy is össze lehet vonni, hogy az ügyfélnél nincs bejelölve a gyűjtőszámla jelzés, - több szállítólevél esetén alapból ezt ajánlja fel a program. Az így készített számla megjegyzés rovatába kerülnek a szállítólevél számok (ahogy eddig), és a NAV adatszolgáltatás is eseti (normál) számlaként történik.

[5462] Általános Kész: 2020.06.01 

Megújult a webáruház. Fontosabb változások:
 • új kezelőfelület a működés és megjelenés beállítására
 • megújult menük és tulajdonságszűrők
 • címoldali váltott képek
 • szerkeszthető lábléc blokkok
 • átlátszó hátterű termékképek
 • kényelmesebb mobiltelefonos használat
 • megerősített biztonság

Az új verzió mellett egy ideig a régi is tovább működhet.

[5426] Általános Kész: 2020.04.15 

Az adatexport új alapértelmezett fájl-formátuma .tsv lett (tabulátorral tagolt adat). A txt kiterjesztés, ami eddig az alapértelmezett volt, továbbra is használható, de ezt kézzel kell a fájlnév végére írni. A váltás oka, hogy a tsv formátum szabvánnyá vált, és közvetlenül megnyitható minden táblázatkezelővel.

[5412] Általános Kész: 2020.04.01 

NAV online számla. A 2.0 verzióra történő technikai átállás megtörtént.

[5399] Vevőszolgálat Kész: 2020.03.20 

A gyártás - szerelés összetevői mostantól eltérő raktárakban is lehetnek. Előkészítés során az ilyen összetevők kék színnel jelennek meg, és addig nem lehet elvégezni az előkészítést, amíg a lefoglalt összetevők nincsenek átmozgatva a saját raktárba (raktárak közötti szállítólevéllel).

[5392] Pénzügy Kész: 2020.03.14 

Bizonylatok automatikus létrehozása. A "Szerkesztés | Automatikus bizonylatok" új funkcióval csoportosan létre lehet hozni több bizonylatot a vegyes naplóban. A funkció elsősorban a munkabérhez kötődő bizonylatok létrehozását segíti, de más esetekben is hasznos lehet. A bizonylatok paraméterei a "Beállítások | Aut. bizonylatok" oldalon adhatók meg. A hivatkozási szövegben változó paraméter is lehet (év, hónap). A sablonokba jelenleg csak fix összegeket lehet beírni, de később - a tervek szerint - számított értékek is kiválaszthatók lesznek.

      
  Kapcsolat - írjon nekünk!  |   Adatkezelés   |   Copyright: Z-Soft Kft.