Belépés - Regisztráció
 

Vásárlás

Megismerés

Vásárlás előtt a legelső lépés, hogy tájékozódjon rendszerünk képességeiről, hogy egyáltalán a Prizmára van-e szüksége. A megismeréshez segítséget talál a bevezetőben és a dokumentációban , - de ha bármilyen kérdése van bátran keressen minket.

Bemutató

Ha felkeltettük érdeklődését és a szavakon túli valóságot is szeretné látni, bemutatótermünkben egy kávé mellett közelebbről is megismerkedhet programunkkal. Ha a Prizma rendszert kollégáinak is szeretné megmutatni, kérje helyszíni bemutatónkat.

Referencia

A Prizma rendszerről tőlünk független forrásból is információkat szerezhet. Igény esetén lehetőség van a jelenlegi partnereinknél megtekinteni az élesben működő rendszert és elbeszélgetni a felhasználókkal az évek során összegyűlt tapasztalataikról.

Próbaüzem

Ha biztosra szeretne menni, bárminemű kötelezettség nélkül, a saját telephelyén kipróbálhatja a teljes funkcionalitású rendszert, - beleértve a webáruházat is. Tesztelje a programot és kérdezze meg kollégáit, hogy tudnák-e használni a munkájukhoz!

Vásárlás - áraink

Nem szükséges százezreket kiadni, hogy birtokolhassanak egy szoftvert, az egyösszegű vásárlás mellett a Prizma rendszer szolgáltatásként is bérelhető. Az igényektől függően igyekszünk a legkedvezőbb árakat biztosítani Önöknek. Hogy a Prizma biztosan a legjobb ár / érték arányú rendszer, ezért árgaranciát vállalunk. Ha legalább közel azonos képességű szoftvert mástól olcsóbban megkapna, árainkat lecsökkentjük.

További részletek​ért hívjon!

  Kapcsolat - írjon nekünk!  |   Adatkezelés   |   Copyright: Z-Soft Kft.