Belépés - Regisztráció
 

FejlesztésekFejlesztések

Itt láthatók azok a fejlesztések, melyek nem kapcsolódnak szorosan egy bejelentéshez, vagy több hasonló bejelentés összevonásából születtek. A bonyolultabb munkák és nagyobb lélegzetvételű projektek kerülnek ide tájékoztatási céllal.

 

[6196] Vevőszolgálat Kész: 22.04.30 

A szállításhoz kötődő értesítési név és telefonszám megadása - hogy összhangban legyen a webáruházzal - átkerült a rendelési lapra.

[6169] Partnerkapcsolat Kész: 22.05.01 

Megújult és új funkciókkal bővült a partnerkapcsolat modul.

  • Minden hírlevélben külön lehet szerkeszteni a stílus blokkot és html keretet.
  • A hírlevél kiválasztás a lenyíló mezőből átkerült a csoport alatti táblázatba. Az új hírlevélet a felső plusz gombsor lehet létrehozni.
  • Már nem csupán képek linkeit lehet megadni, hanem közvetlenül fel lehet tölteni a képfájlokat a webszerverre. A funkció használatához szükséges a megfelelő jogosultság beállítása.
  • Előre elkészített html sablonokat lehet használni a hírlevél létrehozásához.
  • A mezőkódok mellett leiratkozás és visszajelzés blokkokat lehet beilleszteni a hírlevélbe (döntés, értékelés, választás).
  • Követő kódokat lehet elhelyezni a hírlevél olvasottságának méréséhez.
  • Kikerült a modulból a webes adatexportra feliratkozás. Mostantól a partner adatlapján lehet bejelölni, hogy ki férhet hozzá a teljes terméklistához.
  • Megszűnt a hírlevél aljára rakható, egy hírlevélcsoportról történő leiratkozás linkje. Helyette a fiók adatok linkje illeszthető be, ahol az egyes csoportokra fel- és leiratkozás beállítható. A teljes leiratkozás linkje, mely az összes csoportból kiveszi a felhasználót, továbbra is használható.

[6168] Webáruház Kész: 22.04.01 

Leértékelt áruk kezelése. A leértékelt áruk értékesítésének megkönnyítése érdekében a vevőszolgálat modulban a terméklista jobb szélén megjelenik egy piros nyil ikon, ha a termékből van leértékelés. Emellett a webáruházban is megjeleníthetők a leértékelt termékek. Ehhez a katalógus modulban valamelyik termékcsoport adatlapján be kell jelölni, hogy "Webes leértékelt termékek". A weboldalon automatikusan megjelenik itt az összes leértékelt áru. Az árulista megjelenése hasonló a normál termékekéhez, csak a rövid leírás helyett a leértékelés oka jelenik meg. Ez a szöveg a rendelési oldalon is megjelenik, és a kedvezményes ár helyett a leértékelt ár látszódik. Rendelni ugyanúgy lehet, mint a normál árut.

[6165] Vevőszolgálat Kész: 22.04.01 

Előlegszámla készítésekor megadható, hogy mely rendelésekhez tartozzon az előleg. A kiválasztott rendelések összegét felajánlja a program, és az előlegszámla megjegyzésébe a rendelési számok is bekerülnek. A hozzárendelés azért is fontos, mert az automatikus értesítők kiküldésekor innen tudja a program, hogy az előre utalásos rendeléshez beérkezett-e az összeg.

[6070] Pénzügy Kész: 22.01.01 

Mostantól lekérhetők a bejövő számlák a NAV-tól, így hó végén ellenőrizhető, hogy minden számla időben beérkezett-e. A letöltött számlák át is vezethetők a pénzügyi naplóba, csökkentve az adatrögzítési munkát. A letöltés automatikusan is történhet. Ehhez a "Beállítások | Egyebek" oldalon be kell jelölni a "NAV bejövő számlák aut. lekérése induláskor" opciót. A letöltött számlák a "Nézet | NAV bejövő számlák" oldalon tekinthetők meg. A számlák kezeléséről további információk találhatók a webes dokumentációban.

[6067] Pénzügy Kész: 21.12.21 

Az utalás részletező ablakában (a jobb alsó sarokban) láthatóvá vált a banki tranzakcióazonosító. Ez segítheti az utalások beimportálásakor esetlegesen fellépő duplikációk okainak megértését.

[6053] Pénzügy Kész: 21.12.07 

A kézi kontírozást segíti, hogy a hibás sor egyszerű felülírással is módosítható. Ehhez a dupla kattintás vagy Enter leütése közben a Shift billentyűt lenyomva kell tartani. Ilyenkor a gombfelirat "Rögzít" helyett "Módosít" lesz..

[6047] Pénzügy Kész: 21.12.04 

A jobb áttekinthetőség érdekében csoportokba lettek összevonva egyes menük. A kimutatásoknál lett Főkönyv, ÁFA, Statisztika és Egyéb csoport, az ellenőrzéseknél Kontírozás csoport. Gyorsbillentyűt kapott a Főkönyvi kivonat (Alt+F), a NAV jelentések (Alt+N) és az ÁFA analitika (Alt+A)

[6038] Raktár Kész: 21.11.25 

A QR kódos beolvasás a gyártási szám (LOT) és a lejárati dátum mellett már a termékazonosítót is kezeli. Ha a QR sémában szerepel a termékazonosító, minden beolvasásnál ellenőrzi a program, hogy a beolvasott azonosító egyezik-e. Eltérés esetén üzenet ugrik fel és lehetőség van a korábbi adat módosítására.

      
  Kapcsolat - írjon nekünk!  |   Adatkezelés   |   Copyright: Z-Soft Kft.