Belépés - Regisztráció
 

FejlesztésekFejlesztések

Itt láthatók azok a fejlesztések, melyek nem kapcsolódnak szorosan egy bejelentéshez, vagy több hasonló bejelentés összevonásából születtek. A bonyolultabb munkák és nagyobb lélegzetvételű projektek kerülnek ide tájékoztatási céllal.

 

[6763] Pénzügy Kész: 23.12.06 

A bank import beállításoknál egy adatmezőhöz mostantól több oszlop is hozzárendelhető. Ezzel együtt megszűnt a beállításokban megadható, régi típusú, minden számlára érvényes importálási mód. Mostantól az importálási paramétereket az egyes bankszámlák adatainál lehet beállítani (számlánként eltérő is lehet).

[6757] Pénzügy Kész: 23.11.29 

Egy új számlaellenőrzési funkcióval az érvénytelenített számlákhoz kapcsolódó bizonylatokat lehet kigyűjteni ("Ellenőrzés | Számlák | Érvénytelen számla kapcsolatai" menü). Az ilyen bizonylatokat érdemes a hibás számlákról leválasztani, és tőlük függetlenül kezelni (pl. az ellentétes pénzmozgásokat összevezetni).

[6750] Általános Kész: 23.11.26 

A Prizma új, "Sötét mód" arculatot kapott. Sötét módban a hátterek sötétek, a betűk pedig világosak. Ezen a módon kímélni lehet a szemet és csökkenteni a képernyő fogyasztását.

  • Az új megjelenés a főbb modulok beállítási oldalain kapcsolható be (Sötét mód). Bármelyik modulban történik az átállítás, az összes modul ugyanúgy fog megjelenni.
  • Sötét módban az aktív táblázatok háttérszíne nem változtatható.
  • A leveleknél és hírleveleknél megmaradnak a levél készítője által mehatározott színek.
  • Azoknál a leveleknél, ahol nincsenek színek megadva a Prizma megpróbálja a levelet sötét módban megjeleníteni.
  • Sötét módban a levelek jobb felső sarkánál van egy új ☼ (Világos háttér) gomb, amivel a sötétre alakított levelet át lehet váltani az eredeti megjelenésére, és vissza (☽ Sötét háttér)
  • A kimenő levél sötét megjelenítése nincs hatással a küldésre. A címzettnél ugyanúgy fog megjelenni a levél, mint korábban.

[6725] Szerviz Kész: 23.11.01 

A weboldalon beírt üzenetből, ha a termék beazonosítása is megtörtént, közvetlenül új szerviz munkalap nyitható ("Műveletek | Új munka | Webes üzenetből" menü). A felvételhez szükséges adatok automatikusan rákerülnek a munkalapra (vevői adatok, gyártási szám, hibaleírás stb.)

[6724] Webáruház Kész: 23.11.01 

Az "Írjon nekünk" oldalon gyártási- vagy számlaszám alapú termékazonosításra is lehetőség van. Az azonosító vagy számlaszám beírása után az oldal megjeleníti a vásárlás és a termék adatait. Ezáltal lehetőség van ellenőrizni pl. a garancia vagy szavatossági idő lejártát is.

[6723] Webáruház Kész: 23.11.01 

A kosárban mostantól módosíthatók a mennyiségek. A valós idejű készletkezelés, a csomagbontási felár és a készletes akciók miatt a módosításkor valójában újrarendelés történik.

[6720] Webáruház Kész: 23.10.30 

Mostantól a szerviz javítási munkái is megjelennek a nyitott- és lezárt ügyek között, így a vevő nyomon követheti a javítás állapotát. A funkció használatához a weboldal admin felületén be kell jelölni a "Szerviz ügyek megjelenítése" opciót.

[6719] Webáruház Kész: 23.10.30 

"Írjon nekünk" funkcióval bővült a weboldal. Ezen keresztül a vevők észrevételeket tehetnek, vagy közvetlenül elindíthatnak egy ügyet termékkel-, szolgáltatással-, weboldallal- vagy mással kapcsolatos témákban . A vevő üzenete közvetlenül a témakörben kijelölt személyhezl fog kerülni, és megjelenik a nyitott ill. lezárt ügyek között. A funkció hasznáatához a weboldal admin felületén be kell jelölni az "Írjon nekünk!" oldal opciót, és a rendszergazda modulban az "Értesítések" oldalon ügytípus és személyt kell rendelni az üzenetfajtákhoz.

[6679] Analitika Kész: 23.09.21 

Elérhetők az 5 évnél régebbi, archivált dokumentumok forgalmi kimutatásai. A "Forgalmak" blokkban egy új "2018 előtti adatok" gombbal lehet átváltani az archív adatbázisra, ill. vissza az aktuális adatokra.

      
  Kapcsolat - írjon nekünk!  |   Adatkezelés   |   Copyright: Z-Soft Kft.